LÅT OSS TA HAND OM  SÄKERHETEN

SÄKER LARMÖVERFÖRING

Certifierade Inbrottslarm som följer aktuella regelverk och krav

Säkerhetssystem erbjuder ett brett utbud av certifierade inbrottslarm. Vi har lång erfarenhet av såväl nyinstallation som utbyte av befintliga system under drift, dvs. byte samtidigt som kundens verksamhet inte påverkas nämnvärt. Vi kopplar alltid upp ditt inbrottslarm till en certifierad Larmcentral i Sverige.

Vår målsättning är att tillsammans med dig som kund analysera ert behov och därmed kunna erbjuda dig trygga och kundanpassade säkerhetslösningar som är enkla att använda och administrera. Vi på Säkerhetssystem sätter alltid kunden i fokus och skapar de bästa säkerhetslösningarna för dig och ditt företag.

Vårt servicecenter är alltid tillgängligt, dygnet runt, för våra kunder alla årets dagar!

Kontakta oss

Integrera ditt inbrottslarm

Vårt mål är att säkra våra kunders vardag med intelligent skydd för deras företag, deras värden och deras personals säkerhet.

 

SMART APP TILL DIN MOBIL

Säkerhetssystems App gör det enkelt att styra och hålla koll på larmet genom mobilen, oavsett var du befinner dig. Kontrollera att larm är på, slå till det på distans om fastigheten står olarmad. Med vår App blir din vardag både tryggare och enklare.

Ladda ner App

Appen finns för iPhone och Android. Ladda ner den till mobilen eller surfplattan genom att klicka på en av länkarna nedan eller gå till din app-butik och sök på Visonicgo App.

Tveka inte att kontakta oss, Vi hjälper dig!

Vår kundsupport är tillgänglig dygnet runt för våra kunder alla årets dagar!

ETT SÄKRARE VAL