LÅT OSS TA HAND OM DIN SÄKERHET

Passagessystem

Våra passersystem gör det lätt att spärra en tappad nyckel och möjliggör en enkel överblick av vem som har tillträde till vilket utrymme. Lås på inre utrymmen förebygger hot mot personal genom att obehöriga inte kan dröja sig kvar i lokalerna. Möjlighet att kombinera mekanik, elmekanik och passersystem ger en perfekt anpassad säkerhetslösning som också är framtidssäkrad.

Överallt finns det människor och värden som behöver skyddas. Att låsa dörrar och dela ut nycklar är dock ingen bra lösning på problemet. Vanliga nycklar kan lätt komma på avvägar eller kopieras. En borttappad nyckel innebär att säkerheten förbytts i osäkerhet med följden att man måste byta till nya låscylindrar och nycklar. Något som är både dyrt och omständigt.

Ersätt nycklarna med kodbricka och minska era kostnader. Med våra passagesystem ger det er en hög säkerhet, kontroll och trygghet. Vi projekterar, installerar och underhåller skräddarsydda passagesystem åt kunder som vill få kontroll på in och utpassager i sina lokaler samt en säkrare och billigare nyckelhantering.

PASSAGESYSTEM 

Det ska vara enkelt att administrera ett passagesystem!

PASSAGESYSTEMETS FÖRDELAR

  • Nyckelhanteringen förenklas och tillgängligheten ökar

  • Du slipper dyra låscylinderbyten och inköp av nya nycklar om någon tappar sin nyckel

  • Skadegörelse kan minska

  • Kontrollera in- och utpasseringar

  • Dörrar kan fjärröppnas

  • Kan enkelt byggas ut med fler lösningar

Porttelefon

En modulär & säker porttelefon, för din byggnad, för ditt nätverk och för din egen säkerhet. Porttelefonen kan enkelt integreras till andra system och på så vis användas som en del i hela byggnadens säkerhetssystem. Porttelefonen är dessutom mycket tålig och fungerar perfekt i miljöer.

SMART APP TILL DIN MOBIL

Säkerhetssystems App gör det enkelt att styra och hålla koll på larmet genom mobilen, oavsett var du befinner dig. Kontrollera att larm är på, slå till det på distans om fastigheten står olarmad. Med vår App blir din vardag både tryggare och enklare.

Ladda ner App

Appen finns för iPhone och Android. Ladda ner den till mobilen eller surfplattan genom att klicka på en av länkarna nedan eller gå till din app-butik och sök på Visonicgo App.

Tveka inte att kontakta oss, Vi hjälper dig!

Vår kundsupport är tillgänglig dygnet runt för våra kunder alla årets dagar!

ETT SÄKRARE VAL