PASSAGESYSTEM

Våra passersystem gör det lätt att spärra en tappad nyckel och möjliggör en enkel överblick av vem som har tillträde till vilket utrymme. Lås på inre utrymmen förebygger hot mot personal genom att obehöriga inte kan dröja sig kvar i lokalerna. Möjlighet att kombinera mekanik, elmekanik och passersystem ger en perfekt anpassad säkerhetslösning som också är framtidssäkrad.

Överallt finns det människor och värden som behöver skyddas. Att låsa dörrar och dela ut nycklar är dock ingen bra lösning på problemet. Vanliga nycklar kan lätt komma på avvägar eller kopieras. En borttappad nyckel innebär att säkerheten förbytts i osäkerhet med följden att man måste byta till nya låscylindrar och nycklar. Något som är både dyrt och omständigt. Ersätt nycklarna med en kodbricka och minska era kostnader. Vårt Passagesystem ger er hög säkerhet, kontroll och trygghet.

Vi projekterar, installerar och underhåller skräddarsydda passagesystem åt dig som vill få kontroll på in och ut-passager i  lokaler samt en säkrare och billigare nyckelhantering.

Fördelar med ett passagesystem

  • Ni slipper dyra låscylinderbyten och inköp av nya nycklar om någon tappar- eller blir bestulen på sin nyckelknippa

  • Nyckelhanteringen förenklas och tillgängligheten ökar

  • Kan enkelt byggas ut med fler lösningar

  • Systemet kan administreras från distans via valfri dator eller smartphone

  • Grafiska bilder och ritningar över ditt företag går att få så att man ännu enklare kan administrera sitt system

  • Dörrar kan fjärrstyras

Porttelefon

Med en porttelefon kan du hålla porten låst för obehöriga och samtidigt erbjuda en enkel lösning för att släppa in besökare. Vi erbjuder ett stort sortiment av porttelefoner som passar alla behov och önskemål. En porttelefonen hjälper till att hålla ett öga på vem som kommer samtidigt som den hjälper besökare att hitta rätt person.

Vill du veta mer? Låt oss kontakta dig för en kostnadsfri rådgivning!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss till dig så fort vi kan!