Bli en del av oss ! Ansök här !

Det är vi som blir dina kollegor

Robin
Robin
Emelie
Emelie
Daniel
Daniel
Marcus
Marcus
Gustav
Gustav
Andreas
Andreas

Trygga din framtid hos oss på Säkerhetssystem i Skåne AB

Välkommen till oss!  Vi är ett oberoende säkerhetsföretag inom larm och teknisk bevakning som ser personlig kontakt och hög kvalitet som en förutsättning i relationerna med våra kunder. Vårt mål är att säkra våra kunders vardag med intelligent skydd för deras företag, deras värden och deras personals säkerhet.

Vi grundades 2011, men besitter över 40 års samlad erfarenhet och en hög kompetens hos våra medarbetare.

Våra lösningar ska ge kunden trygghet och livskvalitet. De ska kunna ha koll på allt i mobilen – övervakningskameran, larmpunkter med mera. Vi fokuserar på kvalitet och lösningar som är lätta att använda. Vi anser att tekniken och utveckling är viktig och därför erbjuder vi digitala lösningar som de enkelt har i fickan.

Att jobba hos oss innebär att du får samarbeta med engagerade, skickliga och lösningsorienterade människor varje dag. Vi är ett litet team men som en enda stor familj, där vi alla delar den gemensamma passionen för teknik, IT och säkerhet.

Tycker du det känns spännande att utveckla dina färdigheter genom projekt som kräver kreativt tänkande?

Låt oss lära känna dig!

Dela om du känner någon som passar hos oss !

Lediga Tjänster

Välkommen med din ansökan!

Som larmtekniker/ servicetekniker hos Säkerhetssystem kommer du att installera, driftsätta, serva och dokumentera inbrottslarm, kamerasystem, passagesystem samt utrymningslarm. Du kommer att få fortlöpande utbildning i de fabrikat vi arbetar med. Utmaningen för dig handlar om att nå uppsatta mål avseende kvalitet, deadlines och kundnöjdhet. Du skall kunna arbeta självständigt men även i grupp.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. För att trivas i rollen som installatör behöver du vara ansvarstagande, serviceinriktad men även noggrann och pålitlig. Vi ser gärna att du har en ambition att bli så kunnig och produktiv som möjligt och en vilja att hela tiden utvecklas och bli bättre på det du gör. Då vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsplats förutsätter vi också att du är en glad och positiv person som bidrar till god stämning på jobbet.

Tjänsten kräver körkort, svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister. Då vi arbetar med säkerhetsinstallationer ställs krav på att du är ostraffad.

Ansök nu!