Byggbevakning

På Säkerhetssystem är vår ambition att tillsammans med dig som kund projektera en säkerhetslösning som passar er byggarbetsplats bäst. Vilket behov finns och vad är syftet med investeringen?  Vilken funktion passar till vad som skall skyddas, vilka externa krav påverkar, vilket regelverk är styrande etc.

Säkerhetssystem är ett ledande företag inom byggbevakning!

Fyll i namn och nummer – så ringer vi upp dig! →

  Kamerabevakning

  Genom att montera kameror på byggarbetsplatsen kan vi realtids bevaka och sätta in rätt åtgärder där det behövs, när det behövs.

  LARMVÄSKA

  Vår larmväska innehåller godkänd larmutrustning.
  Levereras förprogrammerad. Monteras snabbt och enkelt. Bilder direkt till mobilen. Produkterna rekommenderas av Svenska Stöldskyddsföreningen. Larmväskan är konstruerad i hårdplast, i larmväskan finns fack för respektive detektor. Väskans robusta konstruktion säkerställer lång livslängd och hållbarhet.

  Följande fördelar med vår larmväska:

  • Enkel och snabb montering
  • Flyttbara detektorer
  • Välj mellan vanliga detektorer eller kameradetektorer
  • Bilderna direkt i mobilen
  • Robust larmväska
  • Uppkoppling mot Larmcentral
  • Väktartjänst

  Proaktiv Högtalare

  Monterade högtalare utomhus är ett effektivt sätt att hejda pågående inbrott eller skadegörelse. När kameran reagerar på något skickas ett larm med bildmaterial till larmcentralen. Genom högtalaren kan operatören då tala om för förövaren att han eller hon är iakttagen och att åtgärd vidtas. Många gånger är detta en tillräcklig åtgärd för att avstyra brott.

  Ni kan läsa mer på

  www.byggbevakning.se

  Referenser

  Vi skyddar flertalet byggetableringar runt om i Skåne

  Vill du bli kontakad ang. detta?

  Kontakta oss idag

  Ett nummer, en kontakt för alla dina säkerhetsbehov !