Företag & Kontor

FÖRETAG & KONTOR

För er som har någon form av lokal är skydd av era ägodelar en förutsättning för att er verksamhet ska fungera och kunder ska känna sig trygga.
Man ska skydda både liv och ekonomiska värden men även ha kontroll på obehöriga personer. Med våra integrerade säkerhetssystem kan ni enkelt sammankoppla kontorets alla skydd för ökad säkerhet och smidigare vardag. Idag finns det även många smarta sätt att säkerställa att lokalens resurser utnyttjas på ett optimalt sätt – lösningar som effektiviserar och spar pengar.

 

Med oss som leverantör får ni alltid:

  • Högtillgänglighet – Ni når oss dygnet runt

  • Jour dygnet runt – Årets alla dagar

  • Trygg leverantör – Med många års erfarenhet

  • Kvalitetssäkrade produkter – Genom intygad material

  • Hög säkerhet – Genom utbildad och certifierad personal

  • Tystnadsplikt – På all personal

Säkra inbrottslarm

Certifierade Inbrottslarm som följer aktuella regelverk och krav

Säkerhetssystem erbjuder ett brett utbud av certifierade inbrottslarm. Vi har lång erfarenhet av såväl nyinstallation som utbyte av befintliga system under drift, dvs. byte samtidigt som kundens verksamhet inte påverkas nämnvärt. Vi kopplar alltid upp ditt inbrottslarm till en certifierad Larmcentral i Sverige.

Vår målsättning är att tillsammans med dig som kund analysera ert behov och därmed kunna erbjuda dig trygga och kundanpassade säkerhetslösningar som är enkla att använda och administrera. Vi på Säkerhetssystem sätter alltid kunden i fokus och skapar de bästa säkerhetslösningarna för dig och ditt företag.

Komplettera med ett passersystem

Tillsammans med inbrottslarmet är passersystem en viktig del av företagets säkerhet. Frågorna kan vara många och framför allt varierar de beroende på behov, fastighet och preferenser. Vi på Säkerhetssystem skräddarsyr lösningar efter era specifika önskemål och ser till att inga frågor blir obesvarade. Vi hjälper er med allt ifrån ifrån passer- och porttelefonisystem till mer avancerade, integrerade lösningar.

När det gäller fysiskt tillträde till fastigheten och kontorets olika utrymmen blir det ofta aktuellt att ta ställning till ett flertal olika frågor:

Porttelefon i entrén

En stilren & säker porttelefon, för din byggnad, för ditt nätverk och för din egen säkerhet. Porttelefonen kan enkelt integreras till andra system och på så vis användas som en del i hela byggnadens säkerhetssystem. Porttelefonen är dessutom mycket tålig och fungerar perfekt i alla miljöer.

VILL DU BLI KONTAKTAD?

Behöver du hjälp med er säkerhet?  Fyll i din information så kontaktar vi dig!

      ETT SÄKRARE VAL