Säkra inbrottslarm

Certifierade Inbrottslarm som följer aktuella regelverk och krav

Säkerhetssystem erbjuder ett brett utbud av certifierade inbrottslarm. Vi har lång erfarenhet av såväl nyinstallation som utbyte av befintliga system under drift, dvs. byte samtidigt som kundens verksamhet inte påverkas nämnvärt. Vi kopplar alltid upp ditt inbrottslarm till en certifierad Larmcentral i Sverige.

Vår målsättning är att tillsammans med dig som kund analysera ert behov och därmed kunna erbjuda dig trygga och kundanpassade säkerhetslösningar som är enkla att använda och administrera. Vi på Säkerhetssystem sätter alltid kunden i fokus och skapar de bästa säkerhetslösningarna för dig och ditt företag.

Vi kan ansluta ert larm till den larmcentral ni vill

Integrera ert inbrottslarm med något av nedan

Passagesystem

Med ett passagesystem styr man enkelt vem som har tillträde till lokalerna och under vilka tider. Passagesystemet ger kostnadseffektiva lösningar. Ni kan med fördel välja ett integrerat system som sammankopplar passagesystem, inbrottslarm och porttelefoni för en enkel administration.

Brandlarm

Ett automatiskt brand- och utrymningslarm som tidigt upptäcker en brand kan rädda liv och minimera skador på egendom och miljö.

Kameror

Kamerabevakning är ett effektivt sätt för företag att skydda sina tillgångar. Med hjälp av kameror kan vi motverka inbrott, stöld och skadegörelse. Vi levererar både inomhus-och utomhuskameror.

V installerar inbrottslarm från följande leverantörer

Vill du bli kontakad ang. detta?

Kontakta oss idag

Ett nummer, en kontakt för alla dina säkerhetsbehov !